counters

петак, 31. август 2012.

Културно Забавно Лето и узаврела атмосфера

altКултурно забавно лето у пуном јеку. Пред нама још један месец лепог расположења, добре атмосфере и пуно, пуно забаве. „Културно-забавно лето 2012“ у Грачаници протиче у веома доброј атмосфери и организацији разноликих манифестација.

У току јуна и јула месеца, поред позоришних представа, разноликих радионица, ликовних и графичких колонија, школе глуме, турнира у свим спортским дисциплинама, одржан је и велики број добрих журки и концерата.

У организацији базена "Хацијенда", ове летње сезоне је у Грачаници наступило пуно познатих певача са домаће сцене, међу њима и популарни „Амадеус бенд“, „Тропико бенд“, Дадо Полумента, "Атеист реп" али и познати ди-џејеви. Задовољени су укуси публике свих генерација, наступали су певачи свих врста музике (фолк, поп, рок).

Дневне журке на базену „Хацијенда“ су постале главна атракција овог лета.

Добре журке и незабораван провод се настављају и у августу месецу. Планирано је да у Грачаници наступи још пуно популарних певача, али и осталих забавних манифестација као што су „Игре без граница“, „Open days“, „Збогом Брус Ли“ и још пуно тога.

Нема коментара:

Постави коментар