counters

среда, 18. децембар 2013.

Veliki prezir u Domu omladine

Popularni domaći rok sastav Veliki Prezir, održaće u subotu, 21. Decembra u beogradskom Domu omladine, finalni koncert u okviru svoje Luksuzne turneje. Ovim koncertom bend zaključuje 2013. godinu, da bi novu 2014. započeo radom na novim pesmama.
Beogradska publika će imati odličnu priliku, da čuje bend u punoj snazi i jedan svež, drugačiji pristup, na kome Veliki Prezir insistira u ovoj fazi svog postojanja. Nešto drugačiji aranžmani, rokenrol orijentisani, sloboda u izrazu, improvizovani delovi u kojima se bend prepušta instinktima, uz podsticanje publike da se aktivno uključi u zajedničku muzičku pustolovinu su ono što danas krasi nastupe ovog ambicioznog vrbaškog sastava.
- Nema pravila ni ograničenja. Sve što želimo je da postignemo levitirajući osećaj dok sviramo. Što znači, mi sad idemo, ne znamo gde, ali svi ste dobrodošli da uskočite u taj vagon, pa gde stignemo. Za takva iskustva potrebna je dobra atmosfera, a to je uz beogradsku publiku uvek zagarantovano. Zato se jako radujemo predstojećem koncertu u glavnom gradu. Nadamo se zajedničkom lebdećem iskustvu - ističe lider ovog sastava Vladimir Kolarić.
Kuriozitet ove turneje, koja je obuhvatila nastupe u jedanaest gradova Srbije i Hrvatske i čiji će vrhunac biti prvog dana zime u Beogradu je i snimanje specifičnog filma, za koji je zadužena rediteljka Andrijana Stojković.
Američki heavy metal bend After The Burial je izdao album pod nazivom „Wolves Within“. - See more at: http://svetgitara.com/after-the-burial-izdao-novi-album/#sthash.gSF6Epma.dpuf
Američki heavy metal bend After The Burial je izdao album pod nazivom „Wolves Within“. - See more at: http://svetgitara.com/after-the-burial-izdao-novi-album/#sthash.gSF6Epma.dpuf

Нема коментара:

Постави коментар